top of page

Подготовка на друштвена игра „зелени вештини“.

Во ноември 2023 година, тимот на Интергрин започна да работи на таблата „зелени вештини“. Играта ќе се користи како дополнителна алатка за учење за вработените во општината и ќе се фокусира на поттикнување на учење преку игра и дискусија.0 views0 comments

Kommentare


bottom of page