top of page

Поздравете ги партнерите
 

Доколку сте општина или вработен во било која од општините ширум Европа и сакате да се приклучите кон Интергрин програмата за обука, контактирајте не. Исто така, пишете нѝ доколку имате било какви коментари, предлози или идеи во врска со програмата и Интергрин проектот.

Flag_of_France.svg.png

НИЦА, ФРАНЦИЈА

ГИП ФИПАН (GIP FIPAN)

 • Facebook
 • LinkedIn
 • web

+33 4 89 08 51 51

gip.fipan@ac-nice.fr

РИМ, ИТАЛИЈА

ЧАПЕ (CIAPE)

 • Facebook
 • LinkedIn
 • web

ЛОУСАДА, ПОРТУГАЛИЈА

ОПШТИНА ЛОУСАДА

 • Facebook
 • LinkedIn
 • web

+351 255 820 500

cm-lousada@cm-lousada.pt

images.png

ТРИКАЛА, ГРЦИЈА

ДИАС ВЕТ (DIAS VET)

 • Facebook
 • LinkedIn
 • web

+30 2431 025526

infoeupmo@gmail.com

Flag-Cyprus.webp

НИКОЗИЈА, КИПАР

СИНТЕЗИС (SYNTHESIS)

 • Facebook
 • LinkedIn
 • web
Flag_of_North_Macedonia.svg.png

СКОПЈЕ, СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ЕКО ЛОГИК (ECO LOGIC)

 • Facebook
 • LinkedIn
 • web

+389 78 365902

ecologic.mk@gmail.com

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Ви благодариме на пораката!

Веб страната е развиена со поддршка на Европската Унија. Погледите и мислењата се единствено на авторот/ите и на никаков начин не ги рефлектираат гледиштата на Европската Унија. Ниту пак Европската Унија може да се држи одговорна за нив. 

Бр. 2022-1-FR01-KA220-VET-000086582

bottom of page